KY Sozluk Kimdir? nedir ? Nasıl Kullanılır
KY Sozluk Kimdir? nedir ? Nasıl Kullanılır
KY Sözlük Etilerde Gecekondu malikanesi kıvamındadır, pembe panjurlere ve karpuz ağaçlı bahçelere sahiptir, dört bir yana tüten bacaları olduğu gibi, güneş görmez ve bu eve doktor girmez .
ikinci dünya savaşı sonrası var olan savaşların en büyüğü olarak boy göstermektedir, birinci dünya ayarı savaşları olarak adını tarihe yazdırmıştır.
Sözlük içersinde bulunduğunuz vakit var olan konu başlıklarına öncelikle 2 dakika saygı duruşu göstermeniz gerekmektedir, konu başlığına girdiğiniz an , ağızda sakız elde barbie bebek ve tesbih bulunmamasi gerekmektedir,
var olan konu başlığındaki notlar/yazılar/yorumlar kimseyi ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmediği gibi üstüne bir yorum daha gerektirmez bu demek oluyorki alıntı yapılarak konu başlığı içersinde 2'nci ayar savaşı başlatılmaz.
konu kalem ise silgi ile girilip kalem traş ile çıkılmaz, kalem hakkında atılıp tutulur , kalem hakkındaki düşünceler sıralanır, benim babam pilottu diyerek sonrasında pilot kalemdi gibi esprilere başvurulduğu zaman tüm yazarlar tarafından ayara alınır kişi.
ben görmedim duymadım bilmiyorum ayaklarına saf numaralarına yatılmaz, verilen ayar geri alınmaz
"ay çok komeeedik" kikikiik bayıldım" " hadi annem gitte uyu " "ayyüzlüm, canısı, liselim" tarzi yorumlara kapılar kapanır.
Konu başlıkları/yorumları beğenilen yazarlara portalinin baldızı, gazoziyenin eltisi, Bahar kola ikram edilmektedir.
Ay çocuklar ne güzel yazıyorsunuz siz ; bakın sizlere yaprak dolması getirdim oturunda afiyetle yiyin yaklasimlarinda bulunan kişiler ele alınarak günde 3 defa tok karnına dövülür.
her olaya "kara murat benim" tarzında sazanlama atlayana ; bir tutam dolusu sümüklü böcük ve kırkayak karışımı macun yedirilip "hersey sensin, hepsi sensin, aslansın sen" cümlecikleri ile ortama salıverilir.
Sözlük yazarları KY tarafından maaşa bağlanır, ayrıca ssk primleride yatırılır.
Formata uymayan yorumlar direk tarafımızdan Prof Dr. Haydar Dümen'e devredilir.
Format nedir ; açılan başlığa yorum yapmadan önce kollar sıvanır, gözler 4 açılır, yazılanlar iyice okudunduktan sonra konu hakkında düsünceler aktarılır, bu nasıl bir aktarımdır ? kara para aktarımı ile asla alakalı değildir.
Örneklerimiz
Konu Başlığı ( Kedi ) : Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan hayvan, 9 canlı diye camiaya ün salmış hayvan, nankörlük dendiğinde ilk akla gelen hayvan.
Konu Başlığı ( Küçük Emrah ) : kaşları bir orman gibi hür ve kardeşçesine,sol omzu garibanlığın simgesi mütamadiyen düşük duran acıların cocuğu
Konu Başlığı ( Fatih Ürek ) : fred çakmaktaş'a benzettiğim, edirnede baş pehlivan olmak istediğini sürekli dile getiren cinsel tercihinin henüz ne olduğunu kestiremediğim insan kişisi.
bu gibi olmalıdır
böyle değil
kedi : aaa çok severim benim bitane pisiciğim varkkkiii..
kücük emrah : ay çok komik biri ikkikiik
fatih ürek : topitoş
evet saygıdeğer konuklar ekran başında bizleri izleyenler bir programımızın daha sonuna geldik, her nerde yaşıyor ve yaşamaya çalışıyorsanız...
(S)
|