Ayrılık Mesajları - Konusunu Görüntülüyorsunuz. Tebrikler / Kutlamalar Forumunda Yer Alan Ayrılık Mesajları - Konusuna Cevap Yazarak Katkıda Bulunabilirsiniz.
Tebrikler / KutlamalarSevdiklerinizin Doğum Günlerini Güzel Mesajlarla Kutlamaya Ne Dersiniz?Özel Günlerimizi , Bayramları , Doğumgünü , Yılbaşı , Vb. Gibi Kutlamalarımızı Bu Bölümde Sunabilirsiniz...
Ayrılık Mesajları Konusunu Görüntülüyorsunuz.
Tebrikler / Kutlamalar Forumunda Yer Alan Ayrılık Mesajları Konusuna Cevap Yazarak Katkıda Bulunabilirsiniz. Ayrılık Mesajları
Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim. Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında!
...
Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim. Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında!
♥ Yalnızca çocuklar ağlar ve yalnızca Allah affeder... Eğer bir gün beni terk edersen; çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem
♥ Kötü diye bir şey olmasaydı, cehennem boş kalırdı. sen beni kırmasaydın, bu can uğruna fedaydı...seni cok seviyorum
♥ Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN !!!
♥ Sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her çileye alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadım.artık anlıyorum hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana.
♥ Yüreğine sevda eken, ayrılık biçermi,seven sevilenden kolayca vazgeçermi, sen beni sevme gülüm,ben yanarım ikimizin yerine yetmez mi???
♥ Dün gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım. Karanlığında aydınlığım olsun diye. Şimdi sensizliği kalbime fırlatıyorum, bıraktığım yerden dönesin diye. Vazgeçilmezim sıra sende gururu bir yere fırlat ve pişmanlığımla sızlayan şu kalbimi mükemmelliğinle donat.
♥ Sen benim içimde açan bir güldün.Sönmek bilmeyen alevlenen içimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde. Çünkü sen benim içimden söküp bir türlü atamadığımsın YAR
♥ Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum
♥ Sen sigara dumanın altında yana yana en sonunda kül oldun, sen kibritin hiç yanmayan ucudan birinin hayatından geçmiş oldun !!!
♥ Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş... yok be aşkım asıl ölmek "sensizlikmiş"
♥ Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belki,gözler dalıp giderken, yaralı bir serçeye ağlayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayattı bu....
♥ Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı..
Sevdimse verdiğin yürekle sevdim sen açtın bu ufku karşıma yürüdüm bir yolun sonuna geldim yıkık üzgün paramparça ve sensiz.
Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe benzer. Sen o suya yazı yazöayı başardın şmdi güneşin doğmasını bekle...
Tanrım sana sen gibi bir sevgili versin, umarım sende onu ben gibi seversin. Sevdiğin sever sen gibi bir başkasını; sen sevdiğini seversin,sevdiğin bir başkasını....
Sevmenin erdemi, aşkın görkemi, mutluluğun gözleri ve seni özlemenin hazzını yaşattın sevgili, Yolun açık olsun..
Özlemim sana dağların kavuşması kadar uzak. Özlemim sana birdaha yaşanmayacak kadar yasak. Sarhoşum bir ömür içmiş kadar sana tutsak. Bir seni unutmadı unutmazda bu yüreğe kalsak.
Yalnızlığa atıp gitti dost diye bildiklerim. Geceler bile satıp gitti tükendi ümitlerim. Beni terkedipte başkasına gönül verenin. Zehir edecem hayatını bensiz mutluluğa erenin.
Bana aşkların en büyügünü yaşatıp. Dertlerinle derdime dert katıp. Beni bu dünyada yanlızlığa satıp. Terkedip gittin beni sahte aşık.
Gönderdigim mektubu okurken ağlama sakın. Senin birtek gözyaşına kıyamam aşkım. Beni senelerdir ağlatıyorsun ama. Göz yaşlarım boşa değil içinde sen varsın.
Öyle bir özlem varki içimde anlatmak az gelir. Öyle bir iz kaldıki mazimde bunu kalbim bilir. Yolların tuzak aşkların yasak olduğu yüreğimde içinden sen varsın ancak seninle birlikte yürek denir.
Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
Gözlerim sözünü tutamadı inan, hep seni arıyor gittin gideli. Bir hasretin kaldı bende hepsi bu. Ne desem boş artık. Sen de gittin ya!!
Bu sevda bir sürgün nereye gider. Nereye kadar be gülüm nerede biter. İçimdeki hasret düşer gözümden, dayanmaz bu yürek gel gör gülüm bu kadar yeter..
Ayrılık vaktiyse duvarda çalan saatte bir kilik vururuz yüreğimize. Ölümse soluyan ensemizde derin bir nefes çekeriz içimize. Çeker gideriz be gülüm kime ne...
Al sana yeni adres. Oturmaya bekleriz dön dolaş mahallesi arabul caddesi zor bulursun apartmanı no:9 Gelsende biz evde yokuz.
Senn benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olmazsın...
Bitti biteli kapalı gişe oynuyor, senaryosu senin, adını ise vazgeçilmezim koyduğum film. Ben filmin esas oğlanı, sense kapanmak bilmeyen gönül yarası. Dublör kullanıyorum artık gülerken, başrolde ise masum gözyaşı damlası...
Akan seller gibi dağladın yüreğimi, aldın çok uzaklara götürdün beni. Oysa bir zalimi sevmiş yüreğim, çöllerde meçhule düşer gibiyim.
Sevmek çayıdır hayatın, sevilmek ise şekeri. Biz delikanlıyız çayı şekersizde içeriz...
Değirmen misali döner başım, sevda değil bu bir hışım gel gör beni darmadağın, tel tel çözülüp kalmışım.
Sen gidersen ne yaparım bir başına, kiminle avunur bu yürek yokluğunda, nasıl kapanır içimdeki yara, sen olmadıktan sonra yanımda.
Bir gün buzun güneşin üzerinden erimeden geçtiğini görürsen sen benim olamazsınnn, oysaki sen onu gördün...
Çocuklar ağlamasıyla bilinir Allah affetmesiyle, ben çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem..
Ben her gece sen uyurken dalga olup vuruyorum sahillere. Rüzgar olup esiyorum sessizce. Sen uyurken yüregim geliyor üstünü örtmeye.Bensizken üsürsün diye...
Yar bu şarkım tek senin için, Sende kalsın belki dinlersin, Bir soran olursa eğer HASRET çekenlerin şarkısı dersin.
Her güleni dost sandığında Yalan sevgilere hemen kandığında Dertlerinle başbaşa kaldığında Beni düşünüp AĞLAYACAKSIN...
SENI UZAKTAN SEVMEYI, SANA BAKMADAN GORMEYI, DUYMADAN DINLEMEYI, KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI, HERSEYI OGRENDIM.... AMA SENSIZ OLMAYI ASLA!!!
Korkma sakın gecelerden, pencerende yıldız gibi parlayacağım! Ayrıldık diye yanlızsın sanma, nefes gibi içinde, gölge gibi arkanda, can gibi canında olacağım...
Gitme gülüm üzüm gülmez. Gütme gülüm can dayanmaz. Gitme gülüm sensiz olmaz. Gitme gülüm şu gönlümden. Gitme...
Vakit geldi gitmem gerek artık. Aşkımla bensizliği sana bıraktık. Mutlumusun sevdam, gül artık güller senin yalnızlık benim artık.
Hiç başlamaması gereken bir aşktı bu zaten. Yasaklarla başlayıp yasaklarla biten. Artık sevmek yok, dönmek yok. Seni yeniden sevmesini bildiğim gibi unutmasınıda bilirim.
Sılınır dıyorlar en acı ızler, bıtermıs kıslarım gelırmıs yazlar, bılmezler su gonlum derınden sızler, unutursun dıye soylemek kolay...
Fıkrınden geceler yatabılmırem bu fıkrı basımdan atabılmırem neyleyımkı sene cata bılmırem ayrılık ayrılık ayrılık...
Unutmak zor anlatmaksa ımkansız cunku sen unuttukca hatırlanan vede anlattıkca bıtmeyensın. Bıtanem. Senı sevıyorum...
Dunya bır efsane hayat bır dram yasam bır huzun sevmek bır hata...
Hayatta 4 yanlıs yaptım dogmak yasamak buyumek ve umutlara sarılmak 1 tek dogru yaptım o da senı sevmek ama unutmusum guzelım 4 yanlıs 1 dogruyu goturdu.
Gercek gulusler sana sana umutlar, mutluluklar sana. Sana yaz,sana bahar rengarenk cıcekler bana yalnızlık, kıs, kar ve sahte gulusler yeter !..
Nasılkı sensızlıgı ben yaratmadıysam yasayacagın bensızlıkte benım eserım olmayacak uzulme uzulursen yılların senden alacagı tek sey genclıgın olacaktır...
Bır karanlık gelıyor yoklugunun ardından. Ne zaman gune$ batsa bu son gecem dıyorum. Vazgec yalan dunyanın kohne saltanatından. Yetı$ır bunca keder bunca elem dıyorum. Bu ne bıtmez ayrılık, bu ne bıtmez ozlem dıyorum.
Ben senı bır noktadan gecen dogrular kadar sevdım,sen benı ıkı noktadan gecen dogru kadar anladın...
Hadı gıt bırak benı eskı kısımda yarınlarımı alda gıt omrum boyunca yasıyacagım unutulusları, huzunlerıve olumlerı bırak ve gıt..
Ruzgar ozur dılesede dal kırıldı bır kere...
Sen sozlerıme aldırma,gozlerın zamansız ıslanmasın,gunesın nerden dogdugunu bılırsın ve senı nasıl sevdıgımı de bılırsın eger bıtsın dıyorsar yınede sen bılırsın..!
Senın yoklugun cehennemın obur adı ne olur gıtme usuyorum...
Hayat hıcbır ınsan ıcın aglamaya degmez.zaten degen ınsan aglatmaz.yıne de aglamak ıstıyorsan,basını dık tut kı gozyasların aglatan kadar alcalmasın.sana sevgımı soylesem sevgımden korkarsın.ben senın ıcın olmasam bıle sen benım ıcın hep varsın...
Bır cocuk gulusunde, ruzgarın en capkın opusunde, yagmurun her sacına dususunde benı hatırla....
Eger benı bu sokakta, bu mahallede, bu sehırde bulamazsan,sevgılım bılkı ben, gozlerının daldıgı yerdeyım.
Baskalarına kendınden fazla deger verme.ya onu kaybedersın, ya da kendını mahvedersın.