Geri git   Karanlık Yakamoz-ForeveR > .::Karanlık Yakamoz::. > Tebrikler / Kutlamalar

Tebrikler / Kutlamalar Sevdiklerinizin Doğum Günlerini Güzel Mesajlarla Kutlamaya Ne Dersiniz?Özel Günlerimizi , Bayramları , Doğumgünü , Yılbaşı , Vb. Gibi Kutlamalarımızı Bu Bölümde Sunabilirsiniz...

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil

Tüm Annelerin Anneler günü Kutlu olsun.
Alt 11.05.08, 20:12   #31 (permalink)
DreAmTeaM'in Profili
.::AloneWolf::.
Msn Rose Tüm Annelerin Anneler günü Kutlu olsun.

Kutlama Mesajları

CANIM ANNEME...
Dertlisin, çilelisin, ne acılar yaşadın ne acılara şahit oldun.
Sen varken ben yoktum.
Sen açken ben toktum.
Şimdi de sonra da başımın tacı annem.
Seni hep seveceğim.
Bir gün değil, her gün ben ölene kadar değin Anneler günün kutlu olsun.
Kutsal varlığım canım annem.
Ninnilerin hala kulaklarımda. İlk tanıdığım, ilk sütünü tattığım hayatımın tek gülüydün, şimdi yine öylesin.
Rabbim (Allah) c.c. ebediyen razı olsun.
Biricik Anneciğim.

Sen anlatılmaz yaşanırsın aslında, sen su’sun, sen can’sın, sen
toprak, sen güneşsin annem.
Ağlayarak açtım gözlerimi dünyaya,ama o andan itibaren ağlamamam için elinden geleni yaptın annem.
Küçücük savunmasız yardıma muhtactım, uykusuz gecelerin, yorgun
gündüzlerin hep benim içindi.
Hastalandım başucumda sabahladın, ağladım gözyaşım kurumadan istediğimi yaptın, düştüm kaldırdın, ben hep senin sevginle yoğruldum büyüdüm sensiz hayat nasıl olur bilmem ki anam.
Sensiz dönermi bu dünya , sensiz nefes alırmı bu can, sensiz ötermi kuşlar, sensiz geceler sabaha nasıl kavuşur anam.
Anneler gökyüzüne çıksada eminim ki oradanda düşünce
kaldırıyorlardır evlatlarını.
Yanlış yaptığında oradan da anne kutsallığı ile çocuklarını koruyorlardır.
Keşke elimde olsa saçına yıldızlardan çiçek yapsam, sen güneşsin, sen aysın yıldızlar sana
yakışır annem.
Söz sana yemin, sana söz bu can emeğinin
karşılığını istediğin bir evlat olarak sana ödeyecek annem.....

Bir gün değil bütün sene benim için Anneler günü bir gün değil her gün kalbimin en güzel yerindesin CANIM ANAM

Anneler kutsaldır Kutsalım benim GÜZEL ANAM
Sizleri Seviyoruz İyi ki Varsınız!!!

Tüm Annelerin Anneler günü Kutlu olsun.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Stumble this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post! Mesajı SpurlayınWong this Post!Live Bookmark this Post!Sakla-Paylaş-Keşfet

Cevap: Kutlama Mesajları
Alt 16.05.08, 14:49   #32 (permalink)
LazKopaT'in Profili
LazKopaT
Misafir
Iconbiggrin8rp2ad Cevap: Kutlama Mesajları

[Resimleri Gifleri Dersleri Videoları Ve Download Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmalısınız !
Saniyeler İçinde Ücretsiz Üye Olup Herşeyden Faydalanmak İçin Tıklayın...]

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Stumble this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post! Mesajı SpurlayınWong this Post!Live Bookmark this Post!Sakla-Paylaş-Keşfet

Alt 27.05.08, 15:08   #33 (permalink)
LazKopaT'in Profili
LazKopaT
Misafir
Clapping Cevap: Kutlama Mesajları

[Resimleri Gifleri Dersleri Videoları Ve Download Linkleri Görebilmeniz İçin Üye Olmalısınız !
Saniyeler İçinde Ücretsiz Üye Olup Herşeyden Faydalanmak İçin Tıklayın...] (26)

Doğum Günü Hediyesi ...

Kim derdi ki gün gelip te
ellerin elleri ellerinde terleyecek
ve kim derdi ki
yaşananlar acımasızca
tarihin zalim diliminde silinecek?

Gözler ilk kez sensiz ağlıyor
İlk kez sözler sustuğunda
Dudaklar dudaklarda
Yalnız kalıyor
Oysa doğum günümdü
Mayısın son günü
Beni sevdiğini söylediğinde
Durdu zaman yürüdüğü yolda
Şahitlik yaptı sevgiye,yüzüme güldüğünde

Şimdi çok uzaklardasın
Tarih yine aynı
Yine birşeyler karalıyorum beyaz sayfalara
Tek ilham gözlerin yok odamda

Bu sana sayısız bir şiirim
Bilinmeyenler içinde değil asla
İlk te son da aynı olacak
Hepsinde sen olacak

Ve ilk kez kendi doğum günümde
Bir başkasına hediye veriyorum
Belki bana verdiğin eşsiz hediyenin ışığını
Sana yansıtıyorum...

Doğum günü kutlu olsun sevginin
Kim yaşıyorsa sonuna kadar
Unutulmayanların,için için kanayanların
Tesellisi olsun ölene kadar...

Ferdi Gökharman

Alt 29.05.08, 14:43   #34 (permalink)
LazKopaT'in Profili
LazKopaT
Misafir
1n4hvfli2r1uthyvywzq2f2ws4 Cevap: Kutlama Mesajları

Alt 31.05.08, 17:58   #35 (permalink)
LazKopaT'in Profili
LazKopaT
Misafir

Saniyeler İçinde Ücretsiz Üye Olup Herşeyden Faydalanmak İçin Tıklayın...] (35)

Alt 01.06.08, 14:09   #36 (permalink)
LazKopaT'in Profili
LazKopaT
Misafir
Clapping Cevap: Kutlama Mesajları

Saniyeler İçinde Ücretsiz Üye Olup Herşeyden Faydalanmak İçin Tıklayın...] (20)

Alt 02.06.08, 15:46   #37 (permalink)
LazKopaT'in Profili
LazKopaT
Misafir

KaRanLıK YaKamoZ

Alt 10.06.08, 19:25   #38 (permalink)
DreAmTeaM'in Profili
Standart Cevap: Kutlama Mesajları

Alt 11.06.08, 10:43   #39 (permalink)
efnalya'in Profili
MaVi KeLeBeK
Standart Cevap: Kutlama Mesajları

çok Ama çokkk Tşk.ederim çok Mutlu Oldum çok Sevindim Bu Harika Bir Mesaj Dı Benim Için Seni Seviyorum

Konu efnalya tarafından (11.06.08 Saat 10:45 ) değiştirilmiştir..

Alt 03.07.08, 02:35   #40 (permalink)
DreAmTeaM'in Profili
Rose Cevap: Kutlama Mesajları

Allah (c.c) katında zamanların değerleri birbirine eşittir. Ancak öyle zamanlar vardır ki o zamanlarda öyle hadiseler olur kİ, o vakte diğer zaman dilimlerinden daha üstün bir değer kazandırır. Receb-i şerîfin ilk Cuma gecesine isabet eden Regâib Gecesi´de bu müstesna zamanlardan biridir. Cuma geceleri böyle kıymetli vakitlerden biridir. Regaib Gecesi gibi iki kıymetli gecede biraraya gelince, bu gece dahada bir kıymetli oluyor. Bu gece, yalvarış ve yakarışların Yüce Mevla´ya sunulduğu ve O´nun rahmetinden af istenildiği umut, huzur ve müjde gecesidir.

Allah Teâla´nın kullarına lütfunun çokluğu, kereminin bolluğu ve pek çok günahkarı bağışlaması sebebiyle bu geceye Regaib Gecesi" adı verilmiştir. Bu gecenin bu değeri nereden kazandığı hususunda değişik rivayetler bulunmaktadır. Bunlardan biri; Hz.Amine validemizin böyle bir gecede Resulullah (s.a.v)´e hamile olduğunu anladığıdır.

Sevgili Peygamberimiz (s.a.v) Regaib gecesinin içinde bulunduğu Recep ayında çok dua ederr, namaz kılar, oruç tutar, iyiliklerin her çeşidini yapar, sadaka vermeye özen gösterirdi. Resulullah (s.a.v)´in Receb´in ilk perşembe gününü oruçla geçirdiği ve cuma gecesinde, bu kandil gecesine mahsus olmak üzere on iki rekât namaz kıldığı kabul edilir. Regâib gecelerinde dua etmek, tevbe ve istiğfarda bulunmak, bu geceyi kutsal kabul etmek suretiyle çeşitli ibâdetlerle geçirmek, genel olarak alimler arasında kabul görmüştür.

Bu aylara "Çok sevaplı ibadet ayları" diyen Bedüzzaman şöyle işaret ediyor :

"Her hasenenin sevabı başka vakitte on ise, Receb-i Şerifte yüzden geçer, Şaban-ı Muazzamada üç yüzden ziyade ve Ramazan-ı Mübarekte bine çıkar ve Cuma gecelerinde binlere ve Leyle-i Kadirde otuz bine çıkar." (Şualar, 416)

İdrak ettiğimiz mübarek Regaib Kandili vesilesiyle, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. İbadetin zevkinden bizi mahrum eden nefsin kötü arzularını frenleyelim. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim.

Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun!

Saygılar..

Yeni Konu aç Cevapla